14-18°C constant
Het apart stockeren van chocolade aan gegarandeerde temperatuur van 14-18°
Het apart stockeren van chocolade aan gegarandeerde temperatuur van 14-18°
Het opslaan van BIO producten dankzij onze certifiering.
Naast het stockeren bieden wij ook de mogelijkheid om uw goederen versneld in te vriezen of via onze speciale cel langzaam te laten tempereren. Ideaal voor boter, vlees, gevogelte…
Dankzij ons voice picking system kunnen wij nog vlotter uw orders afwerken.
Ons Warehouse Management System laat de klant toe online de stock van zijn goederen te controleren.
Eens de communicatie via ons EDI systeem met de klant gelinkt is, kan de data volledig automatisch doorgegeven worden. Inchecken gebeurt vlotter en menselijke fouten worden verminderd.
Stockhabo-Devagel heeft de volgende certificeringen : BRC, BIO, ACS17 of autocontrole certficatie en douane-entrepot. Stockhabo en Stockhabo ICE zijn AEO gecertifieerd.
Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alle zones met hun respectievelijke temperaturen worden continu bijgehouden en gecontroleerd.
Stock Online : de voorraad goederen kunnen
online geraadpleegd worden.
Op vraag van klanten bieden wij volgende diensten aan : Cross docking , orderpicking, container-behandeling, invriezen, tempereren, douane-entrepot.